Tagintegreret solcelleanlæg monteres i taget

​Et tagintegreret solcelleanlæg betyder, som navnet antyder, at solcellemodulerne integreres nede i taget, så de ligger plant med tagbelægningen og ikke er monteret på eller hæver sig over taget. Vi har stor erfaring med solceller integreret i tag, hvilket betyder, at vi kan udfører mange former for montering af solcelleanlæg.


Der er en række fordele ved et tagintegreret solcelleanlæg. Først og fremmest det æstetiske. Det ser rigtigt godt ud på bygningen og giver en flot arkitektonisk fremtoning. Derudover er det en klar fordel med solceller integreret i tag, hvis der er tvivl om tagets bæreevne. Al tagbelægning fjernes der, hvor solcellerne skal ligge. På den måde kommer der ikke ekstra vægt på taget, når solcellerne monteres. 


Hos ATsolar har vi i 2014/15 udført mere end 10.000 m2 tagintegreret solcelleanlæg for Sønderborg Kommune, og vi er certificeret montør af SolarWorld-systemet SUNDECK, som du kan læse mere om her.


SUNDECK anvendes primært på tegl og eternittage eller lignende, men kan ikke anvendes ved pap- eller folietage. Der opbygges en underkonstruktion af stålplader, hvorpå solcellerne monteres ned i, og derfor kræver løsningen, at der er et undertag.

Solceller integreret i tag​

Vi har monteret anlæg på næsten alle tagtyper, eksempelvis:

  • Tegl
  • Eternit
  • Flade tage med ballastløsninger
  • Klæbeløsninger på paptage
  • Stålpladetage

Uanset din tagtype og tagopbygning så finder vi den helt rigtige praktiske, tekniske og æstetiske løsning til dig.

Et tagintegreret solcelleanlæg har blandt andet den fordel, at de kan monteres, så de vinkles bedst muligt i forhold til solen, og dermed giver bedre effekt. De er ofte hurtigere at montere end tagintegrerede løsninger, da monteringen er mere simpel.

Vi har de sidste 5 år dækket mere end 40.000 m2 tag med solceller. Det har været alle typer af tage, hvilket har givet os den indsigt, ekspertise og erfaring, der skal til for at kunne rådgive om og løse de udfordringer, som tagbelægning og tagopbygning giver.


Vi går altid meget højt op i, hvordan det visuelle udtryk er på det enkelte anlæg. Et anlæg skal både være en fornøjelse at se på visuelt, men også økonomisk fordelagtigt. På den måde er vi sikre på at stå med en glad og tilfreds kunde – hver gang vi har med solceller integreret i tag at gøre.

Vi har egne montører, som er uddannet i såkaldt ”varmt arbejde” på paptage samt egne tømrere med rigtig mange års erfaring med tagkonstruktioner og solcellemontering.

Når vi monterer på tage, følger vi i videst muligt omfang retningslinerne, som er udstukket af Teknologisk Institut.​

Kontakt os og hør mere om et tagintegreret solcelleanlæg

Ønsker du at høre mere om solceller integreret i tag, så er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 70 78 60 - så finder vi sammen en løsning, der passer til dit behov.

Ring mig op

Vil du høre mere om solceller, så skriv venligst navn og telefonnummer og vi kontakter dig hurtigst muligt.​

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 6 anmeldelser på Facebook

ATsolar Aps

CVR: 32348734​

Lollandsgade 4

DK - 6400 Sønderborg​