​Hvem er vi?

Et team, der har set sollyset​

​Bag ATsolar står to ejere og otte ansatte samt en række tæt knyttede samarbejdspartnere, som vi henter ind alt efter opgavens type og hvor i landet, den skal udføres.

Nicolai Faaborg Andresen – medejer og A’et i ATsolar

Nicolaj var hovedmanden bag Danmarks første store marksolcelleanlæg i Sønderborg og har siden installeret over 10 Mw solcelleanlæg over hele Danmark.

Sideløbende har Nicolai holdt foredrag og undervist i, hvordan man bedst planlægger og opsætter solcelleanlæg, så det er skræddersyet til den enkelte kunde og til stedet, hvor det skal sættes op, så det er driftssikkert og med en præcis beregning af ydeevne, tilbagebetalingstid osv.

Nicolai er uddannet maskinmester fra Københavns Maskinmesterskole og har arbejdet for blandt andre LINAK og Siemens.

”Jeg har en drøm om, at alle på sigt skal kunne klippe kabler og rør samt være selvforsynende med både strøm og varme.”

Han står for salg, markedsføring, forretningsudvikling og administration.

Lars Skadhauge Thomsen– medejer og T’et i ATsolar

Lars har gennem årene arbejdet med alt inden for solenergi - bl.a. trackere, styringer til trackere, installation af invertere, taginstallation, jordmonterede anlæg m.m.

Lars er installationsmester, uddannet energivejleder gennem Projekt Zero og med en fortid som uddannet automatiktekniker.

Han står for installationer, teknisk indkøb, teknisk support og administration.

”Jeg har stor glæde ved sammen med kunderne at finde den rette løsning, få den planlagt rigtigt, sætte den op og levere det færdige resultat – driftssikkert og med et klart overblik for kunden over alt fra daglig produktion til tilbagebetalingstid.”

Tilsammen har Nicolaj og Lars over 14 års erfaring med at planlægge, opsætte og vedligeholde solcelleanlæg af enhver størrelse og type.

Hvad kan ATsolar gøre for dig?

Ring mig op

Vil du høre mere om solceller, så skriv venligst navn og telefonnummer så kontakter vi dig hurtigst muligt.​

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 6 anmeldelser på Facebook

logo

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

ATsolar Aps

CVR: 32348734​

Fynsgade 2

DK - 6400 Sønderborg​