Boligforening Danbo​

En boligforening med en vision og et “grønt” look​

Boligforeningen Danbo har et ønske om at kunne levere grøn energi i det omfang, det er muligt både praktisk og økonomisk.
Derfor tog de i 2013 fat i ATsolar, og i samarbejde lavede vi en plan for et af Danmarks største fællesanlæg placeret på et stykke jord, der var blevet ledig efter nedrivningen af nogle boligblokke.

Solcelleanlægget stod færdigt i slutningen af 2013 og forsyner alle afdelingens 184 lejligheder med solcellestrøm og sender et stærkt signal om, at der tænkes grønt i Danbo, og at det ikke bare bliver ved snakken på Nordals.

Det giver en økonomisk gevinst, et signal til omverdenen og stolte beboere, der er med til at gå i forreste række i forbindelse med omstillingen til grøn energi for boligselskaber i Danmark.

Kontakt os, og hør hvordan vi kan levere en færdig og driftssikker løsning med en tilbagebetalingstid, der er overraskende kort.

Fakta:
Størrelse på anlæg: 4.000 m2
Effekt: 600 KW
Output: ca. 560.000 kWh pr. år
CO2-reduktion: 2.800 tons per år

Tilbagebetalingstid: 9 år​

Ring mig op

Vil du høre mere om solceller, så skriv venligst navn og telefonnummer så kontakter vi dig hurtigst muligt.​

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 6 anmeldelser på Facebook

logo

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

ATsolar Aps

CVR: 32348734​

Fynsgade 2

DK - 6400 Sønderborg​