​Telefon: +45 70 70 78 60 | E-mail: nfa@atsolar.dk

denmark  united_kingdom

​Virksomheder, kommuner, staten og boligforeninger har økonomisk fordel af solcelleanlæg

Vores team af solcelle specialister har samlet de bedste råd på baggrund af mange års erfaring i branchen. Den uforpligtende guide sikre dig mod typiske faldgruber og giver dig bl.a. indsigt i:​

check-symbol  ​Lovgivning

check-symbol  Økonomi

check-symbol  Batteri

check-symbol  Procedure

check-symbol  Tjekliste

Om ATsolar

ATsolar er en del af danske Better Energy A/S som er et internationalt energiselskab med knowhow i alle faser af værdikæden inden for udvikling, byggeri og drift af solcelleanlæg. Vores fokus er at drive prisen på solenergi ned og gøre den konkurrencedygtig som energikilde uden støtteordninger.

ATsolar er totalleverandør af solcelleanlæg på tag, parkering og jord. Vi leverer små private taganlæg, store taganlæg og de største markanlæg i Danmark.

Siden 2011 er det blevet til mere end 1.000 solcelleanlæg med en kapacitet på mere end 160 MW, hvilket nu forsyner 18.000 danske husstande med grøn strøm.

Vi leverer kvalitets solcelleanlæg, der er tilpasset den enkelte kunde og som er driftssikkert med minimalt behov for vedligeholdelse.

Vi står for hele processen - fra første tanke til det 100% færdige solcelleanlæg.

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 6 anmeldelser på Facebook

logo

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

ATsolar Aps

CVR: 32348734​

Fynsgade 2

DK - 6400 Sønderborg​