Boligforeninger​

Solceller er en oplagt løsning for boligforeninger – i mange tilfælde med en hybridløsning, så der også leveres varme såvel som strøm.
Det er en god måde at blive helt eller delvist selvforsynende med en investering, som har gunstige afregningsmuligheder og en fornuftig tilbagebetalingstid.
Samtidig er det med til at sende et signal til nye beboere om, at her er en boligforening, der tænker på fremtiden – både i forhold til miljø og penge.

Vi har blandt andet monteret 4.000 m2 solceller hos Danbo, som i alt producerer 560.000 kWh strøm strøm pr. år til beboerne – hvilket dækker hele deres samlede forbrug.​

Boligforening referencer:

CASE: Boligforening Danbo

​Boligforeningen Danbo har et ønske om at kunne levere grøn energi i det omfang, det er muligt både praktisk og økonomisk.


» Læs mere

Ring mig op

Vil du høre mere om solceller, så skriv venligst navn og telefonnummer så kontakter vi dig hurtigst muligt.​

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 6 anmeldelser på Facebook

logo

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

ATsolar Aps

CVR: 32348734​

Fynsgade 2

DK - 6400 Sønderborg​