​Linak går forrest med ATsolar

LINAK havde en målsætning om på en gang at nedbringe CO2, synliggøre miljømæssigt engagement og gøre sig delvist selvforsynende med strøm.
Derfor kontaktede de ATsolar, og vi var fra start til slut på det projekt, der skulle blive et af Danmarks største solcelleanlæg.
Anlægget er monteret på LINAKs fabrikstage og dækker i alt ca. 5600 m2.
Det har effekt på ca. 880 KWp og producerer ca. 790.000 kWh pr år, som LINAK bruger i deres produktion, hvilket giver en besparelse på 1600 tons i CO2-regnskabet.

Solcellepanelerne er monteret på tag med tagpap og med en 20 graders hældning med beslag, der er fastgjort i stålspærene, og som vi hos ATsolar specialudviklede til netop denne opgave. Et specielt beslag som Solstrømmen bliver leveret direkte til fabrikkens egne transformerstationer via flere invertertavler.
Vi har til LINAKs anlæg anvendt 55 stk. FLX invertere, som er produceret hos LINAKs naboer, Danfoss i Nordborg. Anlægget fjernovervåges via en datalogger, og produktionen kan overvåges døgnet rundt blandt andet via et stort display, som er placeret ved LINAKs markbaserede solcelleanlæg, så medarbejdere og forbipasserende altid kan følge produktionen i realtid.

Fakta:
Størrelse på anlæg: 6.200 m2
Effekt: ca. 880 KW
Output: ca. 790.000 kWh pr. år
CO2-reduktion: 1400 tons per år

Tilbagebetalingstid: 12 år​

Ring mig op

Vil du høre mere om solceller, så skriv venligst navn og telefonnummer så kontakter vi dig hurtigst muligt.​

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 6 anmeldelser på Facebook

logo

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

ATsolar Aps

CVR: 32348734​

Fynsgade 2

DK - 6400 Sønderborg​