​Løsninger

​Atsolar er din totalleverandør af solcelleløsninger af enhver art – tilpasset dine forhold og behov.

Vores erfaring – din sikkerhed

Hos ATsolar tror vi på, at vedvarende energi og soleenergi i særdeleshed er en vigtig del af en grønnere og mere miljøvenlig fremtid.

ATsolars løsninger gør det muligt, at solceller er tilgængelige for alle. Uanset om det er private, boligforeninger, landbrug, det offentlige eller det private erhvervsliv.

Vi leverer en totalløsning med alt fra rådgivning, beregninger, planlægning, montering og drift. Uanset størrelse og type af anlæg. Altid med fokus på den enkelte kundes behov og ønsker. Med kvalitet i både arbejde og materialer. Hele processen er med fuldt overblik for kunden, og når det nøglefærdige anlæg står klart, er det via både computer og smartphone muligt at overvåge, hvor meget gevinst solcellerne giver i realtid.​

​Hos ATsolar kan vi levere, opsætte og vedligeholde alle former for strømproducerende – såkaldt photovoltaiske – anlæg, poly- og monokrystallinske- samt tyndfilmsløsninger til tag, carporte, trackere, fritstående anlæg m.m.

Vores speciale er at skræddersy dit solcelleanlæg, så det passer optimalt i forhold til placering, driftssikkerhed, økonomi osv.

Vi kan også levere anlæg, der er tilpasset og klart til montering med en udførlig vejledning, så det er lige til at gå til for selv en glad "gør det selv"-amatør.

Ring mig op

Vil du høre mere om solceller, så skriv venligst navn og telefonnummer så kontakter vi dig hurtigst muligt.​

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 6 anmeldelser på Facebook

logo

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

ATsolar Aps

CVR: 32348734​

Fynsgade 2

DK - 6400 Sønderborg​