Fremtidens energilagring: ATsolar opfører ny solpark i Sverige

​Elektrisk produktion af hydrogengas er ikke nyt, men dette er verdens første anlæg der bliver opført i storskala med energiforsyning fra vedvarende energi.For at opnå en sammenhængende hydrogenproduktion, bliver den producerede elektricitet først oplagret i batteriet. Produktionen af hydrogen starter når batteriet er 80 % opladet og stopper igen ved 30 % opladning. Hydrogengassen komprimeres til 300 bar i tanken, hvilket giver en kapacitet på 700 kg, hvilket svarer til 70.000 km i hydrogen personbil.

Den årlige hydrogen produktion fra solcelleparken i Mariestad forventes at blive op til 40 tons hydrogen eller 4.000.000 km i hydrogen personbil.

100% selvforsynende virksomheder og boliger

RE8760 muliggør også at virksomheder og boliger gennem oplagring i Hydrogen kan blive selvforsynende med el og varme (off grid). I praksis oplagres af overproduktion af strøm om sommeren til brug om vinteren.

På denne måde bliver brugeren 100% uafhængige af strøm fra elnettet, varmeforsyning samt svingende elpriser fordi de kan producere hele deres energiforbrug selv.


Ring mig op

Vil du høre mere om solceller, så skriv venligst navn og telefonnummer så kontakter vi dig hurtigst muligt.​

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 6 anmeldelser på Facebook

logo

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

ATsolar Aps

CVR: 32348734​

Fynsgade 2

DK - 6400 Sønderborg​