Solcelleanlæg - garanti og sikkerhed​

​Et solcelleanlæg skal lave strøm i mange år (25 eller mere), og derfor er det essentielt, at man vælger de rigtige og bedste komponenter til sit anlæg.


Producenterne af komponenter til solcelleanlæg har i mange år finpudset og perfektioneret deres produkter.

Derfor giver alle inverterproducenter altid min 5 års garanti på deres invertere, og man kan derudover tilkøbe en garantiudvidelse i helt op til 20 år. Det samme gælder for solcellemodulproducenterne.

De giver normalt 10 års garanti på, at deres moduler ikke har fejl, og nogen giver endda helt op til 12 års fabriksgaranti.

Samtidig giver solcelleproducenterne en garanti på, at hvert solcellemodul stadig yder 80 % 25 år efter, at det blev pakket ud af kassen.

Med andre ord har du en garanti for, at dit anlæg driftssikkert vil producere strøm i mange, mange år.

Med hensyn til montage og el-arbejde er det en god ide at tænke sig godt om, inden man vælger leverandør.

Solcellerne skal være optimeret til strømproduktionen, og taget skal også være tæt 10 år efter, at solcellerne er monteret.​

Netop derfor er der skrevet mange anbefalinger fra bl.a. Teknologisk Institut som vejleder os installatører i, hvordan et solcelleanlæg af den pågældende type skal installeres.
Der er også oprettet diverse kurser og uddannelser, som skal ruste fagfolk til at kunne yde det bedst mulige arbejde.

Hos ATsolar har vi brugt mange timer og endnu flere penge på at ruste vores egne montører og medarbejdere til at udføre enhver installationsopgave på den mest korrekte måde.

Vi er naturligvis certificeret KSO-installatør, hvilket betyder, at vi har certifikat til at installere solcelleanlæg i hele Danmark i henhold til reglerne i ”Kvalitetsordningen for solcelleinstallationer”.
Udover KSO-certifikatet gennemgår vores medarbejdere kurser og uddannelser til bl.a. varmt arbejde (brændercertifikat til bl.a. tage med tagpap) samt installationskurser hos vores primære leverandører af montage-systemer og invertere m.m.

Alle vores medarbejdere følger alle sikkerhedsinstruktioner og har naturligvis alle sikkerhedsmidler til deres rådighed.

Den daglige arbejdsledelse er uddannet til – og har meget fokus på – arbejdsmarkedsmiljø og -sikkerhed.

Vi stiller krav til os selv, og vi stiller lige så store krav til vores underleverandører.
Vi sørger for løbende at opdatere vores viden og tage relevante kurser m.m. Alt dette gør vi for at sikre, at vi til hver en tid har den håndværksmæssige indsigt og kunnen til montage på både taget og i el-tavlen.

Lad os løse opgaven fra start til slut, så har du en garanti for, at alt er foregået efter aftalen og i henhold til forskrifterne.​

Ring mig op

Vil du høre mere om solceller, så skriv venligst navn og telefonnummer så kontakter vi dig hurtigst muligt.​

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 6 anmeldelser på Facebook

logo

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

ATsolar Aps

CVR: 32348734​

Fynsgade 2

DK - 6400 Sønderborg​