Service på solcelleanlæg​

​På baggrund af vores mange års erfaring med at planlægge og montere solcelleanlæg ved vi også, hvordan de skal serviceres, og vi har et helt klart mål: Vi vil være din foretrukne servicepartner.


Vi har flere kunder med faste serviceaftaler, og vi vil rigtig gerne udføre service og vedligehold på netop dit anlæg – uanset om vi har sat det op eller ej.

For at kunne yde den bedst mulige service har vi investeret i noget af det mest moderne testudstyr til blandt andet måling af virkningsgrad på anlægget, test af kabel- og stikfejl, diodefejl m.m. Vi kan også lave en komplet termograferingsrapport over dit anlæg, så du er sikret, at dine solcellemoduler ikke har hotspots eller lignende.


Vores årlige serviceeftersyn vil optimere din strømproduktion, hvilket er lig med penge direkte i din lomme og mere grøn energi, som det jo bestemt også handler om.

Ring mig op

Vil du høre mere om solceller, så skriv venligst navn og telefonnummer så kontakter vi dig hurtigst muligt.​

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 6 anmeldelser på Facebook

logo

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

ATsolar Aps

CVR: 32348734​

Fynsgade 2

DK - 6400 Sønderborg​