​Vi har hjulpet sønderborg kommune 1,6 mwh årligt tættere på at blive co2-neutrale

En solcelleløsning, der passer til sønderborg på alle måder

Vi har energirenoveret for Sønderborg Kommune ved at installere solceller på 41 kommunale bygninger – og gennemført projektet på bare 5 måneder.


Det er sket som en del af Sønderborgs klare vision om at være Europas første CO2-neutrale område i 2029.

Derfor var Sønderborg også den kommune i landet, der sikrede sig tilladelse til flest anlæg, da Energinet i marts 2014 frigav en kvote på 20MW.
Beregninger siger, at de 41 anlæg giver Sønderborg Kommune en besparelse på 710 tons CO2 om året svarende til 1,6 MWh om året. Det er et mål, som anlæggene allerede viser, at de kan leve op til. Solcelleenergi indgår i dag i det overordnede energinet, således at overskud på solskinsdage sælges til nettet, mens der må gribes til betaling på gråvejrsdage.

Sønderborg Kommune har valgt en løsning, hvor solcellerne er integreret i tagkonstruktionerne og ikke bare lagt ovenpå. Det er en løsning, kommunen høster mange rosende ord for fra både borgere og rådgivere.​

​ATsolar har stået for hele projektet og har udelukkende brugt lokale firmaer som underleverandører.


Projektet får også særdeles gode ord med på vejen:

“Vi synes, dette projekt er gået rigtig flot. ATsolar og alle de håndværkere, der har været koblet på for at gøre tagene klar til installering og deltaget i selve monteringen, har klaret det til ug og til tiden. Nu kan vi så både spare på energiregningen og bruge det adfærdsincitament, der ligger i, at børn i institutioner og skoler med solceller kan følge med i strømproduktionen på deres smartphones og tablets”, siger afdelingsleder Mie Rauff Nielsen, Bygninger & Energi i Sønderborg Kommune.

Fakta:

Størrelse på anlæg: 12.000 m2
Effekt: Mere end 1.750 KW
Output: ca. 1.600.000 kWh pr. år
CO2-reduktion: 2800 tons per år

Tilbagebetalingstid: 10 år​

Ring mig op

Vil du høre mere om solceller, så skriv venligst navn og telefonnummer så kontakter vi dig hurtigst muligt.​

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 6 anmeldelser på Facebook

logo

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

ATsolar Aps

CVR: 32348734​

Fynsgade 2

DK - 6400 Sønderborg​